"Burger King" на друштвеним мрежама замолио госте да наручују из ''McDonald's-a''

Кликс
Foto: Shutterstock

Пандемија је промијенила наше животне навике, али и побудила многе добре особине попут солидарности које је исказао један од највећих свјетских ланаца ресторана брзе хране Burger King који је подржао конкуренцију и рекао гостима да наручују из McDonald's-a.

Наиме, "Burger King" у Великој Британији је на друштвеним мрежама обавијестио своје госте да су због новог локдауна принуђени затворити врата својих ресторана.

Додали су да своја омиљена јела грађани и даље могу наручити онлајн и тако уједно помоћи да се сачувају радна мјеста оних који су ту запослени.

Међутим, "Burger King" је отишао даље и позвао своје сталне госте да не излазе чак и ако то значи и да храну наручују из McDonald's-a, пише CNN.

"Као што никад нисмо ни помислили да ћемо вас охрабрити да наручујете из KFC-a, Subway-a, Domino's Pizze, Pizza Huta, Five Guss-a, Greggsa, Тacco Bella, Papa John'sa, Leona, или било којег самосталног мјеста продаје хране, а превише их је да их све споменемо. Укратко, из било којег сличног ресторана брзе хране (брзог или мало мање брзог). Никад нисмо мислили да ћемо од вас то тражити, али ресторани који запошљавају хиљаде особља заиста требају вашу подршку у овом тренутку. Дакле, ако желите помоћи, и даље се частите укусним јелима преко доставе, наруџби за понијети или на drive-thru локацијама", поручили су из Burger King-а.

Овај потез многи гости нису очекивали, али су сви били позитивно изненађени због солидарности коју је показао овај познати ланац ресторана брзе хране у Великој Британији.

"Наручити Whopper (Бургер Кингов хамбургер) је увијек најбоља опција, али BigMac исто тако није баш лоша ствар", додали су, промовишући један од најпопуларнијих McDonald's-ових производа.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана