Звонко Марковић: Биљана Ристић стара старлета

Aгенције
Звонко Марковић: Биљана Ристић стара старлета

Звонко Марковић, изиритиран коментаром да Цеца у његовој хаљини изгледа као сицилијанска удовица, жестоко је испрозивао Ристићку.

Звонко Марковић не престаје да негативно коментарише Биљану Ристић, пишу српски медији. Пошто је на "Фејсбуку" написао да је Биљана прије неколико деценија постала позната захваљујући мужу, тадашњем директору државне телевизије, на шта му је она одговорила да је сујетан, његово писање се наставило. Изиритиран што су чланови емисије "Модна полиција" рекли да Цеца Ражнатовић у његовој креацији изгледа као сицилијанска удовица, поново се огласио.

- Завршио се "Мапет шоу", али није ми био смешан. Кермит је завршио као и обично, али није био смешан - написао је Марковић и наставио да ређа коментаре:

- Оно кад матора старлета прозива младу старлету зато што је старлета. Нисам паметан - прокоментарисао је Ристићкине критике на рачун Сораје Вучелић. Сутрадан се поново огласио: - Мислим да су синоћ само "Седморица младих" умирали од смеха.

Како ствари стоје, изгледа да се Звонко на овоме неће зауставити, јер већ сљедећег понедјељка у новој епизоди на тапету ће се наћи нека нова Марковићева креација.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана