Звезде Гранда у Србији нико не гледа

Агенције
Звезде Гранда у Србији нико не гледа

Како пишу српски медији, "Звезде Гранда" су досадиле грађанима Србије. Прошле суботе бараж "Звезда Гранда" прошла су три такмичара из Босне и Херцеговине. Прилику да наставе такмичење добили су Јасмин Ханић из Сребреника, Ајша Капетановић из Сарајева и Мустафа Омерика из Мостара.

Кандидати из Србије испали су из даљег такмичења јер гледаоци за њих нису гласали као за кандидате из БиХ. Разлог томе је што се драстично смањио број људи у Србији који прати "Звезде Гранда", а самим тим и гласа. Очигледно да је многима овај шоу досадио пошто се организује већ годинама. Сада већином гласају Босанци, а исто је било и прошле године, кад је побиједио Амар Гиле Јашарспахић из Какња.

- Сама чињеница да бараж, кад је тензија највећа и кад се одлучује ко ће се од такмичара пласирати у финале, прођу три такмичара из Босне и ниједан из Србије довољно говори о томе каква је ситуација. Изгледа да је нашем народу "Гранд" досадио - каже извор близак продукцији и додаје да ће се видјети расположење публике сада, када ће такмичари опстајати само захваљујући гласању путем СМС порука, и онда ће се показати да је интересовање у Србији за овај шоу у великом опадању.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана