Звездан надгледао кћерку и зета

Агенције
Звездан надгледао кћерку и зета

Предсједник заједнице Јелен суперлиге и предсједник ОФК Београд Звездан Терзић игром случаја налетио је на кћерку Машу и њеног момка Вељка Ражнатовића, Цециног сина, на популарном београдском сплаву.

 Како пишу српски медији он је са пријатељима изашао на један од престоничких сплавова, али није знао да ће његова мезимица и зет управо ту прослављати  рођендан заједничке пријатељице.

- Када их је Звездан угледао, најнормалније им је пришао. Присно је поздравио Вељка и с њим попричао неколико минута. Маши и њему пожелио је леп провод, а онда је са тренером кошаркаша Радничког Мутом Николићем и још неким пријатељима сео неколико столова даље од њиховог.
Мало-помало бацао је поглед на кћерку, иако није имао потребе да брине. Она је лепо васпитана дјевојка и била је у добром друштву. Чак ни сину Светлане Цеце Ражнатовић није било непријатно од њега јер он има искрене намере са његовом кћерком - рекао је извор близак Маши и додао да су се млади

проводили боље него икад. Маша и Вељко у вези су већ неколико мјесеци а колико су Вељкове намјере озбиљне говори и вјеренички прстен који је купио Маши а у чијем одабиру је учествовала и Цеца.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана