Зорица побјегла с пумпе не плативши бензин

Агенције
Зорица побјегла с пумпе не плативши бензин

Пјевачица Зорица Марковић сипала је бензин у свој ауто за 2.000 динара и отишла са пумпе, не плативши. Како пишу српски медији, пјевачица је побјегла колима када је сипала гориво, а запослени су истог тренутка премотали снимак камера и записали регистарски број њених таблица како би на суду тражили одштету.

Све се догодило прије пар дана око пет часова пред зору, када се пјевачица враћала из свог ресторана и након што је тражила да јој сипају дванаест и по литара бензина, размијенила је евре и побјегла са пумпе.

 - Рачун је био две хиљаде динара и нико није очекивао да ће Зорица, након што је разменила евре, побећи. Нарочито што је у питању мала сума новца. Радници су истог тренутка извадили снимак како би га сачували и позвали надлежне да испричају шта се догодило - каже извор који се нашао на лицу мјеста.

Са друге стране, Зорица мисли да је платила рачун.

- Имала сам хиљаду динара и 50 евра, па сам их питала да ли хоће да разменим евре или да ми сипају мање бензина. Они су пристали да ми дају динаре и уверена сам да сам платила рачун. Да сам се сетила да нисам платила, вратила бих се - тврди Марковићева.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана