Зоне пропала у Холивуду

Агенције
Зоне пропала у Холивуду

Катарина Радивојевић неће више снимати филмове у Америци. Глумица која се прославила улогом у домаћем филму "Зона Замфирова", како пишу медији у Србији, одлучила је да заврши Факултет драмских уметности и добије стални ангажман у неком од београдских позоришта.

- Катарина је одустала од каријере у Холивуду. Добијање улога у пројектима стране продукције иде веома тешко, тако да ће се после годишњег одмора вратити у Београд да би снимила неколико домаћих филмова "Зона мртвих 2" и "Плава крв" и посветила се завршетку студија. Вероватно ћемо је опет гледати као судију у шоу-програму "Твоје лице звучи познато" - каже извор близак глумици. Лепу Зоне папарацо је усликао недавно на Миконосу, а умјетница је, послије одмора у Грчкој наставила да ужива у Црној Гори.
- Катарина је положила све испите и остало јој је само да одигра дипломску представу. Многа позоришта су заинтересована да се тај текст после премијере игра на њиховој сцени. Реч је о женском комаду и причи у којој би партнерка требало да јој буде њена добра другарица и колегиница са класе Марија Вицковић. Врло радо би је као чланицу свог ансамбла видело Народно позориште и Београдско драмско - закључује овај извор.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана