Змај од Шипова оснива странку

Alo.rs
Змај од Шипова оснива странку

Илија Граховац, познатији као Змај од Шипова, изашао је на кратко из ријалитија "Парови", да би обишао своју фарму стоке у Шипову недалеко од Бањалуке и мајку Боју која има 85 година.

Овај бистар горштак, који јавност не престаје да изненађује необичним потезима, одлучио је да оснује своју странку.

 "Када сам дошао у моју Републику Српску и моје Шипово, у разговору са комшијама и пријатељима, и слушајући и гледајући телевизију, видИо сам неке ствари које ми се нису свидјеле и које су ме забринуле. ВидИо сам да у Босни и Херцеговини не раде важни државни органи, да се политичари међусобно свађају и боре само за власт и фотеље, а народ све теже живи. Посебно ме забринуло када сам видИо да вође појединих странака и посланици у Народној скупштини Републике Српске покушавају да се заустави рад Скупштине, да се напада мој предсједник Милорад Додик, да се народ позива да руши власт. То ме много забринуло и наљутило", рекао је Граховац за Ало.

Због свега тога одлучио је да формира своју – "Змајеву странку", и да иде на изборе који ће убрзо доћи.

"Па, ја сам добар домаћин - краљ сточара Републике Српске и много популаран човјек, мене зна свијет. Ја сам правник, знам шта је политика и држава. Не могу више да гледам како нападају на моју Републику Српску и њене институције, неки људи који не могу да буду ни предсједници мјесне заједнице, а хоће да буду власт и да сједну у фотеље. Народу је доста лажи и галаме, народ хоће да ради и боље живи. Власт се добија на изборима, а не на улици. Идемо на изборе, па коме опанци а коме обојци. Народ ће да одлучи ко ће бити власт", каже Змај од Шипова и додаје:

 "Чим спустим стоку са планине и припремим храну, враћам се у 'Парове'. Тамо ћу контактирати Војислава Шешеља јер сам ја радикал. Разговараћу и са Миломиром Марићем мојим пријатељем и искусним новинаром о неким политичким питањима и потезима које планирам да повучем. Намјеравам да искористим моју медијску популарност, а замолићу пријатеље из прошлих и садашњих 'Парова' и широм свијета да се укључе у моју кампању. Планирам да Бора Дрљача, Ера Ојданић, Лепа Лукић, Ђус и још неки пјевачи пјевају на мојим митинзима. Моја ријалити жена Весна Ривас водиће политичке трибине и контактираће са медијима, а шеф параде биће Змај од Шипова. У изборе планирам да уложим значајна средства и показаћу ко је "тата игре" а моји обожаваоци ће бити уз мене и сав поштен народ у Републици Српској и БиХ", навео је Змај.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана