Жени се Виктор Троицки?

Агенције
Жени се Виктор Троицки?

Српски тенисер Виктор Троицки и његова нова-стара дјевојка манекенка Софија Милошевић не могу једно без другог, а како пишу медији у Србији на љето планирају и свадбу.

- Наше прво забављање било је на платонском нивоу јер сам тада била баш млада. Када имате 16 година, а имала сам баш толико када смо почели да се забављамо, не можете да пратите младића који иде из једне земље у другу. Виктор је увек био диван младић, а израстао је у озбиљног човека -  рекла је прије неколико мјесеци Софија.

Пољубац помирења пао је у мају прошле године на ревији Биљане Типсаревић на којој је Софија била једна од манекенки.

 - Софија и Виктор су пресрећни заједно. Откако су обновили везу, међу њима нема сукоба и несугласица. Њих двоје сматрају да више немају шта да чекају, познају се довољно, а од летос и живе заједно. Још не знају где ће свадба бити, а то им није претерано важно. Свадба је планирана за лето, када Виктор буде могао да усклади своје обавезе -  рекао је извор близак пару. Још од свадбе Новака и Јелене Ђоковић спекулише се да би овај пар могао да стане на луди камен, а да ли ће се то десити у љето 2015. године остаје да се види.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана