Жељко Велики брат: Ава ми се згадила, она је за мене ружан сан

Agencije
Жељко Велики брат: Ава ми се згадила, она је за мене ружан сан

Жељко Стојановић је у исповједаониоци испричао да не може више да толерише Авине испаде и да му се нимало не допада њено понашање. Ништа лијепо не мисли ни о Сорајиним поступцима.

- Једини проблем имам са Авом, она ми је сада као ружан сан- рекао је близанац.  

Њене промјене расположења и емоција никако не схвата.
-  Рекао сам јој да ако ме је вољела, што је чекала да Урош изађе да би почела нешто са мном. Само се смије кад јој говорим у лице шта се дешавало, као не признаје. каже да је заљубљена у мене, искрено ме боли д**е, јер би признала неке ствари, а не би се правила. Она има једну верзију која уопше нема везе са истином, и то ме нервира, а када јој кажем шта се десило, она се смије- настваио је Жељко.  

Границу његове издржљивост одавно је прешла.

- Нисам јој ја ни мама ни тата да је усмеравам, а од синоћ ми се згадила. Рекла је синоћ да ако ја говорим истину, она излази, само прави циркус, згадила ми се. Ако опет буде покушала да се лепи уз мене и да ме гледа у очи као нека повређена срна, отераћу је- био је оштар близанац.   

Ништа лијепо није имао да каже ни о Сораји за коју каже да тактизира. 

- И Сораја се прави фина, а када попије и она показује с**е. Сораја ће се мало пробудити, скакаће свако вече у базен, показиваће с**е, а пред камерама прича као председник, све строго, фино- поручио је он.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана