Жељко и Јована раде на потомству

Aгенције
Жељко и Јована раде на потомству

Славни пар Јована и Жељко Јоксимовић планира да ускоро прошири породицу. Водитељка сања о томе да се оствари као добра мајка, док ће успјешни музичар послије више од деценију и по поново доживјети чари родитељства.

Послије скоро пет година везе, од чега су посљедњих 10 мјесеци у браку, популарни пар као круну велике љубави жели да добије потомство. Иако им се нигдје не жури и сматрају да ће им се беба родити када „то баш буде требало", Јована и Жељко у посљедње вријеме све чешће размишљају на ту тему.

Како „Блиц" сазнаје, обоје су поборници зачећа природним путем, али уколико буде неопходно потражиће стручну медицинску помоћ и савјете да остваре свој сан.  

Жељко, који је познат по томе да нерадо говори јавно о свом приватном животу, никада се до сада није изјашњавао о овоме, док је згодна водитељка у више наврата истицала да би је материнство усрећило.
 

- Свако ко би вам одговорио да не размишља на тему материнства, слагао би вас. То су ипак моменти у животу за које се не зна да ли ће и када да се догоде. Никада не бих због каријере одустала од потомства. Добра организација може да изнесе и родитељство и каријеру - испричала је раније Јована.

Јоксимовићи су материјално добро обезбјеђени. Познати пјевач је један од најтраженијих на естради, а такође је и власник луксузног стана у једној од најскупљих зграда на Звездари, као и виле на ексклузивној локацији Мачков камен.
 

Ту је недавно и Јована пазарила стан површине 120 квадратних метара, тако да на више адреса могу да се скуће по рођењу насљедника и да му обезбједе удобан живот. Иначе, Жељко има ћерку Мину из првог брака.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана