Жарко и Жељко: Ава је случај, Венди је царица, а Маја је болесница

telegraf.rs
Жарко и Жељко: Ава је случај, Венди је царица, а Маја је болесница

Близанци Жељко и Жарко Стојановић су од почетка ријалитија "Велики Брат" били у центру пажње, најприје са својим симпатичним изјавама, свађама и слабом знању српског језика.

Момци који живе у ријалитијима, преко ноћи су освојили женска срца у Србији. Прије неколико дана, Жарко је побједио и освојио 50.000 евра, док је Жељко био четврти. У интервјуу за Телеграф, све вријеме су се надметали и отворено говоре о првим љубавима, укућанима и својим плановима за будућност.

Шта мислите о Ави, Сораји и Венди?

ЖЕЉКО: Сораја је права плавуша, класична спонзоруша. Стално ме је питала зашто је зезам да је плава, а ја сам јој рекао зато што је права плавуша која само ћути и ништа не ради. Да нисам био затворен и да ми Ава приђе, отерао бих је у пи**у ма*ерину. Она је прави случај за психолога. Никад у животу не бих поново био са њом. Сада ми је супер као другарица јер је опичена. Она је остала до финала јер је све време користила сузе као оружје. Чим сам је упознао, схватио сам да ће она тешко наћи било каквог дечка напољу. Није ми јасно уопште како је она могла да прође питања психолога пре ријалитија. Она је психијатријски случај. Нема интелигенцију ни 2 одсто  

Да ли је било момената када сте се толико изнервирали да бисте неког повредили или ударили?

ЖАРКО: Имао сам жељу да опалим Мају Николић тако да умре. Било је момената када сам хтео да узмем нож и закољем је. Глупа је и боље нека то призна. Има жестоки проблем.

ЖЕЉКО: Она има пилећи мозак и луда је потпуно.  

Са киме ћете наставити да се дружите и пијете кафу?

ЖЕЉКО: Са Милићем дефинитивно, он је краљ. Невена и Анета су исто супер.  

Памтите ли први пољубац, први секс? Да ли је остао у лијепом сећању?

ЖЕЉКО: Првог пољупца се уопште не сећам, а први секс је био са 16 и по година и остала је у најлепшем сећању.

ЖАРКО: Ја не желим о томе да причам, био сам срећан, а и сада сам. А првог пољупца се ни ја не сећам.

Тинтервју Жарко, ваша мама је рекла да имаш девојку већ осам година, која се зове Жудит. Је л’ то истина?

ЖАРКО: Жудит је моја најбоља другарица већ годинама и моја мама је види као моју девојку. Хтели смо и стан да изнајмимо. Није ми девојка.

 Не желиш да причаш о својој секслуаности. Зашто?

ЖАРКО: Ја могу о томе да причам, није проблем. Само, не видим разлог да се о томе полемише. Поготову када те осуђују. Коме је битно да зна, он зна. Девојке нека пробају и нека наставе са прилажењем и удварањем, јер мени то јако прија.  

Рекао си да си се љубио са другом за 9.000 евра. Да ли би спавао са момком за одређену своту новца?

ЖАРКО: Нисам се никада љубио, то није био пољубац, већ смо само окренули главе један ка другоме. Све је било намештено. За 9.000 евра бих се љубио, а ако ми даш милијарду евра, јеба*у ти кога хоћеш!  

Жарко, чиме се бавиш у слободно време?

ЖАРКО: Ја сам својевремено помагао Жарку око журки за паре. Али свакодневно волим да уређујем башту, то ме испуњава. Идем у биоскоп и дружим се са пријатељима. Имам папагаја и волим да бринем о њему. Много волим животиње.  

Жарко, рекао си да мораш да завршиш неке пројекте у Француској, па ћеш се вратити у Србију. О чему се ради?

ЖАРКО: Пројекат је везан за биологију, а радим га са Жудит, која је такође завршила мој факултет. Надам се да ћу успети у томе.  

Који су вам планови за будућност?

ЖЕЉКО: Ја ћу у Србији почети да организујем француске журке и то ће бити нешто одлично. Планирам да правим чак и мајице са разним ликовима. Ускоро ћу снимити песму, за неких месец и по дана, која ће бити у реп фазону, као "Елитни одреди". Мало ћу певати на француском, мало на српском. Као што Синди може да пева пар речи, а онда каже свој надимак, то је ужас.  

ЖАРКО: Даћемо мами и тати паре, те ће они изградити четири стана у Француској, која ћемо ми касније издавати. Не знам шта ћу даље, јер још увек нисам спреман да уђем у фирму и запослим се. Пробаћу да донесем неке ТВ пројекте у нашу земљу, јер Србија касни за Француском десет година што се тиче телевизијског програма. У неким преговорима сам, па ћемо видети шта ће бити. Тешко да ћу бити водитељ, јер не умем српски да причам, говорим као ментол. И много мешам слова ч и ћ.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана