Заратили Дадо Глишић и Јелена Голубовић?

Агенције
Заратили Дадо Глишић и Јелена Голубовић?

Јелена Голубовић и Дадо Глишић умало се нису потукли у емисији Лее Киш само зато што је побједница "Фарме" као судија у шаљивој игри додијелила поен пјевачу Топалку, а не њему!

- Требало је да оценим ко је од њих двојице кога боље нацртао и рекла сам да је Топалко боље представио Дада као мешавину његовог лика и Саше Поповића, због чега се он увредио. Нисам му ништа ружно рекла, али он мени јесте! Рекао је: "Она ће да ме оцјењује, она нема памети! Топалко, ајмо!" - испричала

 је Голубовићева, за српске медије  и нагласила:

- Поступио је као дете у школи, као да се не ради о шали и као да ће те слике на аукцију. Страшно! Огорчена сам и на водитељку, која је исекла пола емисије.

Како неки портали преносе, Глишића је, наводно, Јелена увриједила тако што му је у паузи пришла и рекла: "Шта ме гледаш, ти си дебил", те да се он због тога изнервирао и отишао из емисије. Она то демантује и тврди да ниједног тренутка ништа ружно није рекла пјевачу из Бањалуке. Његову страну приче нисмо чули јер није био доступан ни на један број телефона познат редакцији.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана