За Лукаса организована рођенданска забава

Aгенције
За Лукаса организована рођенданска забава

Аци Лукасу је супруга Соња Вуксановић организовала рођенданску забаву. Пјевач је, захваљујући жени, 45. рођендан прославио с породицом и бројним пријатељима у свом дому, гдје је била прослава, пишу српски медији.

За Ацу је то било право изненађење, јер није ни слутио да ће га, по повратку са наступа у Швајцарској, у кући сачекати сви они који му значе, што га је веома обрадовало.

- Било је феноменално, одлично смо се провели. Соња је све то организовала, ја нисам ни знао. Кад сам видео да су сви ту, био сам у шоку, за мене је то било право изненађење! Соња је позвала све моје добре пријатеље са којима увек славим. Не желим да откривам шта ми је она поклонила, то ћу сачувати за себе - рекао је Лукас.

Једна од званица на весељу била је и Светлана Цеца Ражнатовић. Међу гостима су били и Ацо Пејовић са супругом Биљаном, као и Жика Јакшић са женом Дајаном.

Лукас је, иначе, посљедњих неколико година рођендан славио с публиком у "Комбанк арени", па је ово први пут послије дужег времена да га обиљежава с породицом и пријатељима.

Виктор Троицки поводом суспензије

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана