Вукашиновић: Брега продаје м.да за бубреге

Агенције
Вукашиновић: Брега продаје м.да за бубреге

Милић Вукашиновић испрозивао је Горана Бреговића, који обиљежава 40 година постојања "Бијелог дугмета" само с Аленом Исламовићем, док остале чланове, међу којима је и доктор за рокенрол, није позвао да им се придруже, пишу српски медији. Некадашњи бубњар "дугмића" објавио је стару фотографију чланова групе на којој је и Бреговић уз сљедећи коментар:

- Овај други здесна слави 40 година своје генијалне творевине уз плех музику и с пјевачем са WC шоље - написао је Милић, нагласивши да је то јадно и брука. Позвали смо Милића, који је објаснио  због чега је бијесан.

- Ни име му нисам помено у коментару, него сам га назвао "овај други здесна",  зато што се тако понаша према прослави групе. Пошто се он тако ружно понио, и ја сам хтио да изразим како се осјећамо ми који смо допринијели успјеху "Дугмета", а сада смо искључени из цијеле те приче, док он продаје му.а за бубреге - објашњава Вукашиновић и истиче:

- Било је помена да се одраде три концерта, као и 2005. године, кад смо се окупили због носталгије, је ли?! Али дотични господин је био у фазону: "Што бих ја њима утјеривао паре у џеп?!" кад може са својим тезгарошким бендом и пјевачем са WC шоље да заврши посао – рекао је  музичар.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана