Вујадина спопадају дјевојке по кафанама

Агенције
Вујадина спопадају дјевојке по кафанама

Вујадин Савић дефинитивно ужива у ноћном проводу по престоничким клубовима. Међутим, невјенчани супруг Мирке Васиљевић, која је у седмом мјесецу трудноће и с којом има сина и кћерку, у недјељу вече превише се опустио, па је како пишу српски медији у кафани пред својим пријатељима флертовао са атрактивном бринетом.

- Вујадин је у локал дошао нешто пре поноћи са пет својих најбољих другара. Убрзо су стигле и непознате дјевојке, које су им се придружиле у кафани. Забава је била затвореног типа, а згодном фудбалеру се цело вече набацивала атрактивна бринета, која је у више наврата покушала да га пољуби - прича добро обавијештен  извор и  додаје:

- Он није желео да се упушта у авантуру, бар не наочиглед свих па је насртљиву девојку у једном тренутку савио себи око струка и изнео је напоље. Тамо су причали више од сат времена, након чега јој је предложио да оде кући - завршава овај извор.
Овим поводом Савић, је потврдио да је дјевојку изнио из кафане.
- Истина је да сам те вечери био у кафани, али је Мирка била упућена у то. Девојка коју сам изнео напоље је моја другарица. Не видим у чему је проблем, јер ништа лоше нисам радио да би се дигла толика прашина - рекао је Савић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана