Вујадин варао Мирку?

Агенције
Вујадин варао Мирку?

Приче о томе да је фудбалер невјеран лијепој глумици подгреијале су фотографије из вечерњег изласка на којима Вујадин грли и љуби једну дјевојку.

Све гласније приче о томе да невјенчани супруг Мирке Васиљевић пречесто излази остављајући њу код куће у седмом мјесецу трудноће, добиле су свој епилог када је један недељник објавио компромитујуће фотографије фудбалера.

Он је усликан у ноћном проводу са друштвом, а посебну пажњу привлаче фотографије на којима се он љуби са једном дјевојком.

Мирка каже да је знала да јој је супруг те ноћи био у проводу, али није жељела да открије како ће ову ситуацију њих двоје успјети да ријеше.

"И поред скандала који је задесио наше породице морам да сачувам душевни мир јер сам у седмом месецу трудноће. Свако је јединка за себе и мора да одговара за своје поступке. Спорну фотографију свако може да протумачи на свој начин. Знам да је то вече био у кафани. Ја нисам могла, јер сам имала друге обавезе. Како ћу да решим ово са њим је само наша ствар. Шта и како дозвољавамо једно другом је опет наша ствар. Зовите актера приче, не мене", рекла је Мирка.

Она је и раније стајала у одбрану свог супруга те и сада тврди да је нормално да жели да изађе, преноси Story.

За Вујадина и Мирку се и раније причало о томе да је њихов однос у кризи, али пар никада није признао да има било какве проблеме.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана