Водитељка Данијела Јанков се удала за колегу послије мјесец дана забављања

Блиц
Водитељка Данијела Јанков се удала за колегу послије мјесец дана забављања

Водитељка емисије „Ексклузив" Данијела Јанков у тајности се удала за глумца и колегу с „Прве телевизије" Стефана Бузуровића, преноси Блиц.

Како сазнајемо од извора блиског пару, њих двоје су се званично забављали непуних мјесец дана, али упркос краткој вези, већ овог викенда су организовали свадбу, којој су присуствовали само чланови породице и најближи пријатељи.

- Данијела је Стефану одувек била симпатична, а када су почели заједно да раде, и њој се допао његов шарм. Убрзо су се заљубили, али крили су то од очију јавности. Одлучили су да се венчају 21. децембра, симболично, за када је био најављен смак света - каже извор „Блица".

Одмах након вјенчанја, Данијела и Стефан су се вратили својим пословним обавезама.

Иако Данијела није жељела да коментарише вијест о удаји, гласине о браку с водитељем емисије „Тачно у 9" лако се могу потврдити на сајту „Прве".

Наиме, водитељкина биографија сада је потписана именом Данијела Бузуровић.

За Стефана Бузуровића ово је први брак, док је његова супруга већ била удата за Aндреја Aрнаудова, бугарску телевизијску звијезду.

Некадашњи пар упознао се у Београду, а након двије године романсе вјенчали су се и започели заједнички живот у Софији.

Данијела је почела да ради на тамошњој телевизији ТВ „Нова", али је њен однос с мужем врло брзо кренуо низбрдо.

Након непуних годину дана брака, водитељка је одлучила да стави тачку и на брак и на своју каријеру у Бугарској, па се развела и вратила у Србију.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана