Владу Георгиева оставила дјевојка

Aгенције
Владу Георгиева оставила дјевојка

Црногорска глумица Андреа Мугоша оставила је Владу Георгиева након два мјесеца везе, сазнају српски медији од извора блиског пјевачу. Андреа, која је постала позната по улози служавке породице Бачић у серији "Будва на пјену од мора", није могла да трпи Барбин темпо живота, као ни то што воли често да потегне чашицу или боље речено криглу.

- Андреа је прва дјевојка с којом се Владо виђао након раскида с дугогодишњом партнерком Иреном Маркет. Њих су упознали пријатељи и све је кренуло баш онако како су обоје жељели, али није потрајало. Младој глумици није се свиђао његов начин живота, а и све више је долазило до мимоилажења ставова. Андреа је саопштила Георгиеву да је најбоље да се не виђају, а његов его му није дозволио да је убјеђује у супротно - прича овај извор.

Мугоша је везу раскинула крајем прошле недјеље, а Владо се током викенда у разговору са једном колегиницом жалио на Андреу и њену одлуку. Да ли је и заиста тако, Владо није желио ни да потврди ни демантује а није одговарао ни на позиве и поруке новинара. Надамо се да ће се ускоро као по обичају огласити путем друштвених мрежа и разјаснити недоумице.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана