Владо прозвао Ану да воли ракију

Aгенције
Владо прозвао Ану да воли ракију

Овако би се могла описати ситуација у којој се Владо Георгиев подсмијавао колегиници Ани Николић због њене склоности да попије "чашицу више".

Он је гостујући у новогодишњем шоу програму "Вече са Иваном Ивановићем" имитирао познатог водитеља а и у свом стендап програму окомио се на пјевачицу. И многи би рекли - шта ту има чудно, шалио се. Вјероватно јесте, али пошто и сам воли да попије и неријетко је хватан у припитом стању, онда му то дође као чиста иронија, пишу српски медији.

- Каже Ана Николић: "Деда Мразе, доведи ми правог мушкарца, желим породицу и желим да се остварим као мајка." И донеси неку ракијицу! - казао је кроз осмијех Георгиев, што је публика у студију поздравила аплаузом. Нешто касније, кад је Ивановић читао новогодишње жеље, једна од њих имала је везе са атрактивном Параћинком.

- Да целе године имаш кредита на телефону ко Ана Николић - рекао је водитељ, а Георгиев се одмах надовезао: - И ракијицу!

Изгледа да је црногорском пјевачу врло забавно да се подсмијава колегиници. Папараци су га често ловили у алкохолисаном стању. За разлику од њега, Ана није скоро усликана пијана нити се таква информација појавила. А све и да јесте, Георгиев је вјероватно посљедњи који би имао право да се осврне на то.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана