Влада се хтио уселити код Нате

Агенције
Влада се хтио уселити код Нате

Наташа Беквалац оставила је манекена Владу Вуксановића јер је он хтио да се усели у њен нови стан на Дедињу, у који није уложио ни динара.

Влада је изгледа планирао да се прижени, што се пјевачици нимало није свидјело. Како пишу српски медији, ово је ипак дефинитивни крај њихове романсе. Она се вратила старој љубави Љуби Јовановићу, а луксузни стан на Дедињу, у који се уселила почетком фебруара, сад је њена мирна лука.

- Наташа се још није била поштено ни распаковала у новом стану, а Влада је почео да потенцира да почну заједнички живот. Наташи је прекипело. Сваки динар који је зарадила у последње две године улагала је у ту некретнину, у отплату кредита, али и у луксузно опремање. Иако су у то време били заједно, Влада није уложио ама баш ништа, а онда је пожелео да се усели код ње. Та његова идеја да се пресели на Дедиње Наташу је довела до лудила! - прича извор близак бившем пару и додаје:

- Шокирана Владиним ноншалантним предлогом да присвоји њен кров над главом, моментално му је рекла збогом! И Наташа и Влада су остали недоступни за коментар.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана