Влада пребио супругу, па отишао код љубавнице

Агенције
Влада пребио супругу, па отишао код љубавнице

Само дан након што је Владимир Станојевић претукао супругу Ана Марију Жујовић, утјеху је потражио код Милице Миликић, јавности непознате дјевојке, с којом се виђао прије него што је упознао фитнес првакињу. Како пишу српски медији, водитељ телевизије Пинк је атрактивну плавушу, која је, иначе, другарица Милице Живановић, познатије као Мими Оро, посјетио у њеном стану у центру града и преспавао код ње.

- Милица и Владимир се познају већ извесно време и виђали су се док он није почео да се забавља с Ана Маријом. Она је знала да у њиховој вези не цветају руже, али никад није желела да се меша. Тог дана кад је пребио супругу, Владимир је звао Милицу да дође код ње у стан јер му је потреба њена подршка, она је пристала да се виде - прича извор близак Станојевићу и наставља:

- Она га је позвала да преспава код ње и да ујутру мирне главе види шта ће да ради. Милица му је рекла да ће увек бити ту за њега, па су се после тога видели још неколико пута у њеном стану - завршава наш извор. Влада се није јављао на телефон, како би прокоментарисао ове наводе док Милица није демантовала причу, већ је рекла да нема коментар.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана