Влада мјеркао Љупку Стевић

Агенције
Влада мјеркао Љупку Стевић

Влада Мандић дефинитивно не може да се обузда кад су у питању познате даме. Славни рукометаш и највећи естрадни заводник усликан је у проводу у једној београдској кафани како одмјерава груди пјевачице Љупке Стевић.

Ако је судити по фотографијама, Мандићева вилица се буквално отегла до пода, а поглед је директно фиксирао у јаке силиконске петице, које је пјевачица прошетала у бијелој уској атлет мајици.

Како пишу српски медији, Мандић, који је сједио за столом са друштвом, све вријеме је коментарисао атрактивну пјевачицу, која као да је намјерно парадирала испред њега покушавајући да га опчини. Интересантно је то што се ниједног тренутка нису поздравили, па је остало непознато да ли се уопште знају.

Након што је одмјерио Љупку од главе до пете, Влади је саопштено да је она страствени ловац и да одлично барата оружјем, послије чега је убрзо напустио локал и упутио се у непознатом правцу. Иначе, познато је да је Влада слаб на пјевачице и глумице. Дуго је био у вези с Кристином Беквалац, Јеленом Јевремовић, Маријом Петронијевић, а спекулисало се да је завео и Ану Николић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана