Влада Мандић у паралелној вези са глумицом и манекенком

Агенције
Влада Мандић у паралелној вези са глумицом и манекенком

Актуелни одборник СНС-а и рукометаш Влада Мандић прије мјесец се помирио са глумицом Маријом Петронијевић, а у петак увече "ухваћен" је у ноћном проводу са манекенком Дејаном Живковић. Како пишу медији у Србији, спортиста и бивша дјевојка Владимира Стојковића појавили су се на отварању једног сплава држећи се за руке, а све вријеме су се љубили у сепареу.

- Влада и Дејана појавили су се на отварању "Блејовоча" држећи се за руке, што је све присутне изненадило, јер је он прије нешто мање од мјесец на прослави "Скај плус" телевизије дошао у пратњи Марије са којом је јавно размјењивао пољупце. Влада и бивша Стојкетова су дошли на сплав нешто послије поноћи са већим друштвом и смјестили се у централни сепаре. Ниједног тренутка се нису скривали, размјењивали су пољупце, чинило се као да су заједно и да су лудо заљубљени. Нисам упућен да је са Маријом раскинуо, али изгледа да је он све вријеме био и са Дејаном и са Маријом - испричао је извор са лица мјеста који је упућен у ову везу.

Петронијевићева је на питање новинара да ли је и даље са Владимиром изјавила да нема коментар и да о приватном животу не жели да даје изјаве.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана