Вјенчали се Жељко и Тамара?

Агенције
Вјенчали се Жељко и Тамара?

На вратима стана у којем живи Жељко Рстић, бивши дечко Весне Змијанац, појавила се током викенда плочица на којој пише да у том стану живе Жељко и Тамара, али је тако урађено као да се њих двоје сада обоје презивају Рстић.

Наравно, ријеч је о Тамари Стојмиров, водитељки "Гранд народне телевизије", са којом је Жељко већ мјесецима у вези и са којом заједно живи. Наиме, како пишу медији у Србији, поставља се питање да ли је овај пар озваничио своју везу браком, с обзиром на то да је управо Тамара разлог Жељковог разлаза са Весном Змијанац. На позив, новинара који су жељели да провјере да ли је дошло до промјене статуса и да ли су се они можда обећали једно другоме на љубав и пред матичарем, овај љубавни пар није желио конкретно да одговори.

- Не желим ништа да причам о свом љубавном животу. Само ћу вам толико рећи да сам пресрећна што крај себе имам правог човека – рекла је Тамара. Интересантно је да у истој згради у којој живе Жељко и Тамара живи и Жељкова бивша љубав и пјевачица Весна Змијанац, па је питање како ће она реаговати на ову промјену на вратима стана свог бившег партнера.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана