Вики Миљковић покрала Бугарку?!

Агенције
Вики Миљковић покрала Бугарку?!

Сингл "Чики, лики, лајла", који је Вики промовисала прије десетак дана, пјесма је коју је прије шест мјесеци објавила бугарска пјевачица Галена, пишу српски медији.

Вики је очито заборавила да то напомене када се хвалила да јој је румунски композитор и ди-џеј Кости урадио сингл. Иначе, ово је друга сарадња наше пјевачице и Костија, који јој је написао и прошлогодишњи љетни хит "Румба".

- Вики се јавно похвалила да је Кости само за Њу написао ову песму како би добила на важности, али и како би колеге знале да је за хит издвојила 10.000 евра, колико кошта његова песма. Права истина је то да је песму чула пре неколико месеци и да је тражила од Костија да је и она сними. Они су добри пријатељи и добила је дозволу. Његове обраде коштају 5.000 евра, али ми није познато да ли је и за Вики важила та цена, због њихових добрих приватних односа. Она је желела да игра на сигурно, јер песма је у Бугарској велики хит, па је била убеђена да ће такав успех постићи и у Србији - прича наш добро обавијештени извор.

Вики не само да је преузела цијелу пјесму већ је и назив остао исти. Сада она пјева "чики, лики, лајла" иако и не зна шта те ријечи значе.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана