Видовњаци за 2015. предвиђају нове поплаве, оружане сукобе и почетак краја универзума

Цвија Мркоњић
Видовњаци за 2015. предвиђају нове поплаве, оружане сукобе и почетак краја универзума

Улазак у нову годину, осим славља и празничног весеља, доноси и бројна питања о будућности и томе шта нас очекује. Већина грађана се вјероватно пита да ли ће се поновити прошла година када су Српску и регион погодиле катастрофалне поплаве, да ли ће економска криза бити настављена те да ли ће свијет успјети да избјегне трећи свјетски рат.

Астролози кажу да би, према хороскопу, у јуну 2015. године могле поново да нас погоде велике поплаве, а украјински духовни отац Јона Игњатенко прорекао је да ће након сукоба у Украјини почети трећи свјетски рат.

Ни прогнозе једног од најпознатијих пророка Нострадамуса нису свијетле, а према његовим процјенама у августу 2015. доћи ће до звјездане констелације која ће донијети вирусе и бојне отрове који ће људе учинити немоћним.

Вода пријети и у 2015.

Астрологија каже да ће људи у новој години бити заинтересовани за спровођење закона, судских рјешења и тражење правде. Опште стање у свијету биће драматично и доћи ће до пораста насиља у породици. Доћи ће до судара националних и интереса других држава, а могло би доћи и до повећања сукоба између одређених држава.

- Уран у Овну у квадрату са Плутоном био је и када је почео Други свјетски рат, али с обзиром на то да је Плутон на фиксној звијезди Вега, не би требало доћи до трећег свјетског рата како су предвиђали многи видовњаци - наводи астролог Милена Марић.

Додала је да Сатурн у Шкорпиону доноси поплаве и катастрофе узроковане ријекама и то је нарочито било изражено у 2014. години зато што је Јупитер био планета експанзије у знаку Рака.

- На саму Нову годину Сатурн улази у знак Стријелца па опасности од поплава нема, али око 16. јуна 2015. он се враћа у Шкорпију, што поново може довести до поплава - објашњава Марићева.

Протекле двије године економска ситуација у свијету била је веома тешка, али у јулу долази до веће финансијске кризе која доноси оскудицу. Према ријечима овог астролога, житеље Земље чекају и проблеми са психичким здрављем те напади вируса из загађеног ваздуха.

Добру годину Марићева прогнозира тенисеру Новаку Ђоковићу, а сунце би могло коначно да огрије и пољопривреднике.

- Марс у Водолији у петој кући спорта и у опозицији са Јупитером у Лаву и у тригону са Сјеверним чвором у Ваги указује на успјехе у спорту, а Новак Ђоковић ће и даље бити број један. Мјесец је на саму Нову годину у Бику и у тригону са Сунцем, тако да је сљедећа година сјајна и за пољопривреду, више ће се улагати и извозити - тврди Марићева.

Друга половина августа могла би донијети побољшање здравственог стања становништва као и више радних мјеста, а октобар доноси побољшање економске ситуације, више страних инвестиција и отварање нових предузећа.

- Хороскоп Републике Српске показује нејасну ситуацију, народ је сумњичав, равнодушан и песимистичан. Долазе ограничења из иностранства, становништво жели реформе, а владајући да задрже позиције. Лоша финансијска ситуација се наставља - закључује Марићева.

Ипак, назиру се промјене повезане са инвестицијама које доносе опоравак иако ће грађани остати песимистични.

Трећи свјетски рат ипак почиње?

Духовни отац Јона Игнатјенко, који је живио у Одеси, прорекао је да ће након сукоба у Украјини почети трећи свјетски рат, а и Руси вјерују да је крај свијета близу иако се не зна тачно када. Директор издавачке куће "Благословение" Јуриј Григорјевич Самусенко у једном интервјуу је навео да је свог духовног оца Јона Игнатјенка питао када ће почети трећи свјетски рат и ко ће напасти Русију. Игнатјенко му је одговорио да нико неће напасти Русију нити САД.

Рекао је да ће рат почети од мале земље и да ће унутрашњи сукоби прерасти у грађански рат. Он је прогнозирао да ће се пролити много крви и да ће у рат бити увучене не само Русија и САД, већ и многе друге земље, што ће бити почетак трећег великог сукоба.

Даље се наводи да је старац рекао да ће сукоб почети годину након његове смрти, а он је преминуо у децембру 2012. године.

- Након двогодишњег рата доћи ће руски цар - предсказао је Игнатјенко.

Нострадамусова пророчанства

Међу бројним пророчанствима за 2015. нашло се и оно љекара и пророка Мајкла Нострадамуса, чија су се бројна пророчанства до сада обистинила.

- Арапски ће принц, када Марс, Сунце и Венера буду у знаку Лава, савладати моћ Цркве преко мора. Код Персије ће бити милион спремних да змијама и црвима нападну преко Турске и Египта - говорио је Нострадамус.

Говорећи о арапском принцу не мисли на одређеног Арапина, на тај начин назначио је из ког смјера ће доћи опасност, а употребу хемијског оружја описао је ријечју "змије" што би према тумачењима значило отров.

Астролози су израчунали временску одредницу коју је Нострадамус назначио и према њој звјездана констелација коју је пророк навео догодиће се у августу 2015. године када Марс, Сунце и Венера буду у знаку Лава.

Током тог периода свијет ће се борити са вирусима и бојним отровима све док људи не буду апсолутно немоћни. Терористи "свих боја" имаће бојне отрове против којих неће бити лијека. Зараза која ће се њиховим коришћењем ширити усмртиће двије трећине свијета, а борба против тероризма довешће до "треће поплаве крви у свијету".

Нострадамус је писао да ће одлуке САД и савезника изазвати окупљање исламских снага, што ће довести до стварања "арапске империје". Више пута овај пророк упозорава на велике епидемије које упоређује са епидемијама куге у средњем вијеку.

Борба добра и зла

Поједини видовњаци тврде да се свијет, иако људи тога нису свјесни, налази усред суптилне битке између добра и зла познате и као Армагедон. Она се углавном води у суптилној димензији у свим регијама универзума укључујући и Земљу, а дио који ће се одвијати у физичком свијету имаће катастрофалне посљедице за човјечанство.

Постоји могућност да посљедице Армагедона на људски род буду умањене уколико се започне обављање духовне праксе у складу са шест основних принципа духовне праксе.

Силе добра и зла постоје од постанка универзума. Армагедон се почео распламсавати на суптилном нивоу 1999. године, а сада се све више испољава на Земљи. Резултат битке биће пораз негативних сила и успостављање ере обновљене духовности човјечанства. Ера обновљене духовности човјечанства на Земљи трајаће око хиљаду година.

Иако су нека предвиђања тврдила да ће трећи свјетски рат почети 2014. године, видовњаци који подржавају теорију о борби добра и зла наводе да он почиње управо 2015. и да ће трајати до 2023. године, након чега слиједи крај универзума.

Баба Ванга

Најпознатија бугарска пророчица баба Ванга, рођена 1911, није имала прецизна предвиђања за 2015. годину. Она је прорекла да ће Европа у будућности бити врло слабо насељена јер ће живот нестати због радиоактивних падавина, а Кинези ће постати највећа свјетска сила. Према њеним предвиђањима, крај свијета ће се догодити 5079. године. Баба Ванга је умрла 1992. године, а до тада је прорекла многе догађаје као што су почетак Другог свјетског рата, Прашко прољеће, распад Совјетског Савеза, катастрофу у Чернобиљу и напад на Њујорк.

Павел Глоба

Руски астролог Павел Глоба предвидио је да ће период од 2014. до 2016. године бити вријеме великих промјена, повезаних са страховитим потресима. Прорекао је да ништа боље неће проћи ни остатак планете, након чега слиједи најгоре - коначни крај свијета.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана