Весна Змијанац прогања бившег момка

Агенције
Весна Змијанац прогања бившег момка

Након што је Весна Змијанац изјавила да су се она и Жељко Рстовић помирили, огласио се бизнисмен рекавши да је то лаж, због чега је пјевачица одлучила да му пусти СМС.

Како пишу медији у Србији, у току "Гранд фестивала" папарацо је усликао Веснин телефон, у којем се налазила и порука од прије неколико дана на коју јој Жељко није одговорио.

- Ако си гладан, ружо, ја могу да ти проследим сарму и врућу проју, срећо - гласила је порука упућена бизнисмену. Након ове поруке, Змијанчева је изиритирана изјавом коју је њен бивши дао медијима, а у којој тврди како она лаже и како нема ни у плану помирење са њом, саставила нову поруку.

- Читам новине! За ово више нема оправдања. Лош си човек, Жељко, дволичан и лажљив - гласила је Веснина порука упућена Жељку. Подсјећања ради, Жељко је демантовао Веснину изјаву да су опет заједно.

- Не знам да ли да вам кажем како јесте или оно што госпођа жели да чује и у шта хоће да верује. Истина је да се са Весном нисам помирио нити планирам. Не постоји разлог за то. Не знам шта јој то треба и која је поента тог интервјуа - рекао је Рстовић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана