Весна се затеже у Грчкој

Агенције
Весна се затеже у Грчкој

Весна Змијанац отпутовала је у Атину како би порадила на свом физичком изгледу, али и да би тако стекла додатно самопоуздање. Пошто је због преваре оставила вјереника Жељка Рстовића, искључила је телефон, спаковала је кофер и отпутовала у Грчку, гдје је заказала бројне естетске третмане.

Уопште се није потресла што је Жељко нашао доста млађу дјевојку, то је само натјерало да се мало више позабави својим изгледом, пишу српски медији.

- Весна је одлучна да уради све како би се супер осећала. Након раскида са Жељком, није пала у очај, већ се окренула себи. Заказала је попуњавање бора и затезање лица и сасвим сигурно ће се из Атине вратити лепша него икада - говори извор и додаје да је већ заборавила на Рстовића.

- Није је изненадило ни потресло што је Жељко нашао доста млађу девојку, то јој је само дало елана да више поради на себи, па поред заказаног подмлађивања које ће у Атини обавити, Весна свакодневно трчи и обилази теретане - завршава причу извор, и додаје да Рстовић не престаје да је моли да се помире па је свакодневно засипа покајничким порукама.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана