Верица Ракочевић избачена са Белог двора

Blic
Верица Ракочевић избачена са Белог двора

Креаторка је побјеснила кад је схватила да у салону за њу нема мјеста, па је напала организаторе. Избила је жучна свађа због које је креаторка замољена да напусти свечаност

Модна креаторка је у Бели двор дошла са некадашњом водитељком "Тренутка истине" Татјаном Војтеховски. Кад је ушла у салон у којем су додељиване награде за личност године, схватила је да ни на једној столици не стоји њено име. Како мјеста за сједење није било, Верица Ракочевић је могла само стојећи да прати свечаност. Креаторки се та идеја није допала те је изнервирано изашла напоље да запали цигару и потражи организаторе догађаја. Кад их је нашла, обратила се прилично жустрим тоном. Што би рекли, дигла је дреку. Организаторима се то нимало није допало те су је испратили до врата.

Верица Ракочевић је тај догађај описала на свом профилу на фејсбуку поставивши статус којим је прозивала организаторе. Статус је, међутим, брзо избрисала, а кад смо је позвали правила се као да се ништа није десило.
- Ја избачена са Белог двора? Ако мислите да је то могуће, онда нека тако буде – рекла је мирно Верица Ракочевић кад смо је позвали:
 

- Била сам на тој додели, али нисам остала до краја. Није ми било интересантно па сам зато брзо и отишла - рекла је.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана