Венди пребила Јелену?

Kurir
Венди пребила Јелену?

Почело је, почело! Најављивани ријалити "Одавно посвађане" са само два актера - Јеленом Голубовић и Весном Вукелић Венди, стартовао је прије званичног почетка....

Укратко, Весна Вукелић Венди и Јелена Голубовић не могу да се поднесу!

Након што су се побиле испред зграде телевизије Пинк, а што су забиљежиле камере "Папарацо лова2, нетрпељивост међу њима све више расте!


- Њихов сукоб траје од пре више од деценије и није ни чудо што им ужасно тешко пада да деле простор - кревет, храну, буквално све. Вређају једна другу и често су на ивици физичког обрачуна, а не могу да одустану од снимања јер су потписале уговор. Иако поента и јесте да се виде њихове свађе, што ће гледаоцима бити занимљиво, до физичког обрачуна не сме да дође. Бар не док су у студију.  

Да је атмосфера крајње напета, потврдила нам је и Венди, која се осврнула на жестоку тучу испред зграде Пинка.

- Јелена је пре три вечери била ишамарана и добила је померање вилице удесно. Једним мојим потезом руке оборила сам и њу и Мају Николић, која се нашла ту као колатерална штета. Пале су једна на другу кад сам повукла Голубовићку. Ни физички ни психички не могу против мене. Слободно их обе питајте. Јелена је међу првима направљена у мојој лабораторији. Она је глупа и само је треба накачити на кабл и пустити је да трчи и бежи. Ја сам доберман, а она је мој електрични зец који се користи у трци паса.  

С друге стране, Јелена Голубовић не придаје много важности Веснинин ријечима.
- Пас лаје, ветар носи. Да је толико паметна, она би била победница "Фарме". По коментарима на улици после ријалитија ћемо видети ко је изашао из чије лабораторије. Нисам се школовала у иностранству да бих се обрачунавала с таквим људима. Да ме претукла, већ бих била у болници. Мислим да сам довољно ментално јака да избегнем физички обрачун. Водим се оним "уби ме прејака реч". Ако ћу да пуцам, пуцаћу речима, истакла је Јелена.

Биће свега и свачега... Очекујемо неочекивано!

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана