ВБ: Маја напада Бобана

Агенције
ВБ: Маја напада Бобана

Бобан се пожалио да је Маја Николић једина особа која му не одговара у кући, јер не воли људе попут ње који имају ту дозу ароганције.

"Скаче нам свима по живцима с причом како пости, воли мушкарце...", рекао је Бобан и додао да од како је ушла у кућу, непрестано изазива сукобе међу укућанима.

"Имам потребу да је доведем на нулту тачу", каже Бобан за Мају Николић.

Он је испричао да је раније имао предрасуде да ће са неким мушкарцима у кући теже комуницирати, али да је испало да су му они већи пријатељи , него неке жене, мислећи притом на Николићеву.

Бобану смета то што она вријеђа укућане на националној основи, и што изврће све што каже, уносећи тиме додатни немир у кућу.

Маја Николић као да ни дана не може без расправе, па је тако и ово јутро започела свађом.

Она је прекинула разговор Бобана и Топића и одмах почела са паљбом увреда... Док су причали о музици, Маја није одољела а да се не умјеша и извређа Бобана, рекавши да се критичари баве само "шундом", умјесто правом музиком, и да он нема појма.

"Мајо, толико си проста и скачеш ми по ганглијама данима", рекао је Бобан, на шта је она одговорила: "Велики брате" шта су то ганглије, да ли су то Бобанове мошнице, ако их уопше има?! Отворите Вујаклију!"

Драгутин Топић се умјешао, рекавши Маји да је овог пута заиста превазишла саму себе.

"Пали одавде", одбрусила је Бобану, и додала да он "има вагину".

Видно узрујан Бобан рекао је укућанима да гола Маја Николић може да се стави на постер само као демотиватор.

Бобан се повјерио Синди како му смета толика количина Мајине глупости, на шта му је Синди рекла да она на тај начин "егзистира" овдје, савјетујући га да је најбоље да јој не даје "материјал" за свађу, јер када би је и остали укућани игнорисали, она заправо не би имала чиме да се бави.

"Шта би такав створ иначе радио у кући?!", пита се Синди.

Топић је на фин начин покушао да објасни Маји да га је интересовало то што је Бобан имао да му каже,а да се она убацила и почела да га напада.

"Ако њега не поштујеш, поштуј мене!", рекао је Топ.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана