Варао је док је била трудна: Ево зашто сам опростила супругу

Агенције
Варао је док је била трудна: Ево зашто сам опростила супругу

Британска старлета Кејти Прајс опростила је супругу превару коју је починио с њеном пријатељицом док је Кејти била у другом стању. У својој колумни је објаснила зашто је то учинила...

Многима је било нејасно како је Кејти смогла снаге и опростила превару супругу Кирану Хајлеру који се виђао с њеном пријатељицом док је Кејти била у другом стању. Ипак, стралета је одлучила да објасни зашто је то урадила.

Пишући колумну за "Now" магазин Кјети тврди: "Била бих врло неискрена када бих рекла да сам особа која воли да се свети. Два лоша не чине једно добро".

"Киран нема разлога да се брине јер нема о чему да лаже. Не желим да вјерујем гласинама. Желим да изградим свој брак заснован на повјерењу", наставила је Прајсова које је прије 3 мјесеца на свијет донела своје пето дијете.

И док се ствари између брачних партнера враћају у нормалу, Кејти је јако љута на своју пријатељицу Џејн која је стала између ње и Кирана. Ипак, она је само једна од многих жена са којом је супруг варао.

Многи су кометарисали како би Кејти требало на исти начин да третира и свог невјерног мужа.

Кејти је на ове прозивке одговорила да се ни Киран није лијепо провео и да ће обожаваоци све детаље сазнати са изласком њене књиге.

"Ја сам снажна и независна жена и имам своје разлоге зашто сам рјешила да се суочим с овом ситуацијом и опростим свом супругу. Ово искуство ме је учинило још јачом", закључила је старлета.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана