Урош Ћертић напао Јелену Розгу?

Aгенције
Урош Ћертић напао Јелену Розгу?

Средином прошле седмице Јелена Розга снимила је спот за пјесму "Циркус", у којем је главна улога повјерена каскадеру и момку Иване Стаменковић Синди Урошу Ћертићу. Том приликом он се понашао бахато, а посебно је био непријатан према пјевачици из Хрватске, пишу српски медији.

Наиме, на сету се све одвијало по плану док се бивши учесник "Великог брата" није напио као летва! Почео је да зановијета и одступа од сценарија, а на мети му је била једино Розга.

- Немој ти да ми говориш гдје да станем и како да позирам! Остави ме на миру, умем и сам, нисам ретардиран - заплитао је језиком Урош и уносио јој се у лице. Све вријеме је негодовао и провоцирао пјевачицу, а у једном тренутку је иронично имитирао њен хрватски акценат. Кад је почео да је исправља на екавицу, сви су поцрвењели због његовог понашања, а Јелена је само тужно и постиђено спустила главу.

- Било је мучно посматрати како Урош психички малтретира Розгу. Неко од присутних га је опоменуо и мало се примирио - каже један од чланова екипе.

Позвали смо Уроша, али није нам се јавио, као ни Розга.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана