Удаје се Славица Ћуктераш

Агенције
Удаје се Славица Ћуктераш

Славица Ћуктераш и Влада Аврамов вјенчаће се крајем маја у Новом Саду. Овај пар увелико припрема свадбу за 200 људи пред којима ће се зарећи на вјечну љубав.

- Славица већ дуже време борави код Владе у Италији, тако да свакодневно разговарају о свадби. Одлучили су се за мај зато што се њему тада завршава првенство, па ће бити слободни, а и већина његових пријатеља је у том периоду слободна. Обоје су изабрали кумове. Влади ће кум бити дугогодишњи пријатељ Младен, док ће Славичина кума бити њена пријатељица - говори добро обавијештени извор.

Како пишу српски медији свадба ће бити уприличена у једном познатом новосадском ресторану. Славица увелико гледа вјенчанице и размишља о декорацији јер жели да тог дана све прође у најбољем реду.

Како бисмо проверили наводе до којих смо дошли, позвали смо пјевачицу, али је до закључења броја била недоступна на број познат редакцији. Подсјећања ради, Славица и Влада почели су да се забављају средином 2013. године, а вјерили су се након само девет дана везе.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана