Удаје се Гога Секулић!

kurir-info
Удаје се Гога Секулић!

Пјевачица Гога Секулић је три мјесеца у вези с једанаест година млађим Миланом Човићем из Новог Сада, а прије неколико дана одлучили су и да се вјенчају! Њих двоје упознали су се прије неколико година, па су често били у истом друштву. Све то вријеме Гога и Милан су били другари, да би прије три мјесеца, кад су се сусрели на Црногорском приморју, увидјели како се њихова осјећања разликују од пријатељских и да ту постоји нешто више.

- Милан је одлепио за Гогом! Иако је млађи од ње, веома је зрео младић и зна шта хоће у животу. Он има породични бизнис и његова фамилија је веома богата и утицајна у Војводини. Има више коцкарница широм Србије и нигде не иде без обезбеђења - каже наш саговорник.

Како сазнајемо, Милан је породици саопштио да хоће да се узме са Гогом, што су његови веома лијепо прихватили, јер су упознали Секулићеву и баш су је завољели.

 Позвали смо популарну пјевачицу, која није крила да је у вези са 25-годишњим Новосађанином.

- Истина је да сам у вези с њим и лепо ми је. Разговарамо о свему, па чак и о браку, али засад нећу ништа више да кажем. Ипак су то крупне одлуке - рекла је Секулићева.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана