Удаје се Гоца Тржан?

Aгенције
Удаје се Гоца Тржан?

Пјевачица Гоца Тржан се удаје и то по други пут. Пјевачицин дечко Раша Новаковић прије двије седмице преломио и запросио пјевачицу која је пристала да се уда, али датум вјенчања још није утврђен, пишу српски медији.

Поп звијезда Гоца Тржан ће ускоро стати на луди камен по други пут. Њен четрнаест година млађи дечко Раша Новаковић, са којим је већ двије године у вези, прије двије седмице је затражио пјевачицину руку и она је пристала. Како каже саговорник, Гоца је у посљедње вријеме интензивирала контакт са бившим дечком Марком Лакићевићем и то је био сигнал Раши да се одлучи на велики корак.

"Гоца и Раша су у стабилној вези која би кад-тад резултирала браком. Они и иначе живе као да су у браку, а Гоца не сматра да папир ишта мења, те није ни видела да постоји потреба да озваниче везу. Због свега тога његова просидба је за њу дошла као изненађење, али је ипак одушевљено пристала да се уда за њега. Датум венчања још нису утврдили, али је извесно да ће то бити током следеће године", каже  саговорник близак новопеченим вјереницима.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана