У Парове улазе Ава и Јелена Голубовић

Агенције
У Парове улазе Ава и Јелена Голубовић

Ускоро би на телевизијским екранима публика могла да гледа ново издање популарног ријалити шоуа "Парови", а како преносе медији у Србији за учешће у овој телевизијској емисији преговара се са доста познатих и занимљивих личности.

У луксузној вили, у којој ће под будним оком камера боравити десет парова из јавног живота, наћи ће се изузетно значајне познате личности, али и они, који доносе загарантовану гледаност, много смијеха и одличну забаву за оне испред малих екрана. Продукција увелико преговара и са једним високим политичким функционером, чије ће учешће у ријалитију бити велико изненађење за јавност, али и за партију чији је члан. Такође се спекулише да је готово извјесно да ће у "Паровима" учествовати Ава Карабатић и Јелена Голубовић.

- После удаје, продукција је показала  интересовање и за учешће Наташе Беквалац и њеног супруга Љубе Јовановића у ријалитију – рекао је извор близак продукцији. Публика би, тако, имала прилике да види, како се лијепа пјевачица понаша у првим данима брака.

За сада се још не помиње датум почетка ријалитија, али се претпоставља да би то могло бити ускоро.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана