ТВ Хајат: Саша Поповић је четник!

Телеграф
ТВ Хајат: Саша Поповић је четник!

У прилогу који је емитован у оквиру емисије "Глам блам" на сарајевској телевизији "Хајат", водитељка Мирза Врањ је Сашу Поповића назвала четником зато што је у емисији "Народ пита" на ТВ "Пинк" отпјевао рефрен пјесме "Од Тополе па до Равне горе".

На тај начин је, како се наводи у прилогу ове ТВ станице, показао да, без обзира на скупа одјела која носи, не може да "добаци даље од шубаре и Равне горе"!

Прилог који траје осам минута је илустрован ратним снимцима из Сарајева, а саговорници Мирзе Врањ су говорили и о медијској агресији на Босну и Херцеговину.

Водитељка Мирза Врањ је, између осталог, у свом прилогу рекла: "Да се разумијемо, нисмо ми против прекодринских звијезда. У нашем програму често можете видјети пјеваче из Србије. Саша Поповић, за неке господин, има једну емисију у којој заједно са свима онима који га називају господином показује колики је професионалац. У одијелима свјетских модних марки седмицама се труди да постане телевизијско име. Исто тако често схватимо да даље од Равне горе и шајкаче не може да добаци. То је потврдио и ових дана кад је запјевао пјесму која се пјева на ливади са шајкачама и у вуненим чарапама. Нисмо ми против српских пјевача, али нам смета оно што би засметало сваком Босанцу."

Ахмед Швракић, директор "Хајат продукције", изјавио је да му се учинило да се Саша Поповић ујео за језик када је запјевао пјесму "Од Тополе па до Равне горе", јер у првом тренутку није рачунао да се његове емисије гледају и у БиХ, а Мирсад Цвико, главни и одговорни уредник магазина "Експрес" је ситуацију упоредио са 1992. и закључио да је у току медијска агресија на Босну као и да ће исход те агресије директно утицати на судбину БиХ.

С друге стране, Поповић за "Курир" каже да не жели да коментарише глупости.

"Да сам у праву када кажем глупости, уверићете се и сами ако погледате коментаре паметних људи испод њиховог снимка на Јутјубу", кратко је рекао Саша Поповић.

Међутим, тај видео тренутно нећете моћи да погледате будући да је око 16 часова, телевизија "Хајат" са свог званичног канала на "Јутјубу" избрисала снимак спорне емисије.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана