Тужбе између Леонтине и Филипс

Курир
Тужбе између Леонтине и Филипс

Иако су се развели без велике медијске помпе, неколико мјесеци касније "пале" су и прве тешке ријечи

Бивши супружници ће се ускоро наћи пред судом, тужбе стижу и са једне и са друге стране. Најпре је Филип Пат на свом фејбуку написао како је Леонтина киднаповала његово дјете:

  - Дете је моје отпутовало јутрос у пратњи мајке на море без мог одобрења и договора. Што је чињеница. Као што је чињеница да ће овај пут да добије тужбу због овога. Врхунски морална особа која ради с децом, браво! - написао је Филип.

 Да подсјетимо да је прије неколико мјесеци Леонтина крстила њихову ћерку без Филиповог знања, када су почеле прве варнице. Крстила ју је у Цркви Свете Петке на Чукарици, истој оној у којој су се он и пјевачица вјенчали у септембру 2009. Тада је љут осуо паљбу и по Цркви и по бившој жени, тврдећи „да категорија ‘бивша жена’ не би постојала да има Бога" и чак је „протерао" њихове заједничке пријатеље са свог Фејсбук профила.

Дан након Филипове пријетње тужбом огласио се и неименовани извор близак пјевачици: 

- Луцији је одлазак на море потребан због здравља, а и за дете је много боље да је на мору, него у Београду на 44 степена. Филип је унапред обавештен о свему, али је он на то одговорио претњама. Он, који и не учествује у издржавању детета! Откако је отишао од Леонтине, за своје дете није дао ниједан динар, нити је купио пелене и млеко, јер наводно чека судску пресуду за алиментацију. Значи да до тада дете нема право да једе, пишки, купа се. И уместо да помаже својој породици, он прави каријеру на измишљеним породичним аферама - прича извор.

 Вукомановићева се огласила с љетовања и понашала се као да је ништа од горе наведеног не дотиче.

- Читам књигу, хоћу да уживам, па све игноришем. Узимам адвоката, па нек он мисли за мене - кратко је рекла за Курир.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана