Трудна Оливија Вајлд

Aгенције
Трудна Оливија Вајлд

Америчка глумица Оливија Вајлд је трудна, а прво дијете очекује са својим вјереником Џејсоном Судеикисом.

Славни пар се вјерио у јануару, а обоје иза себе имају по један брак. Вајлдова се 2011. развела од аутора документараца Таоа Русполија, док се Судеикис 2010. године развео од сценаристкиње Кеј Кенон. Лијепа глумица је најпознатија по улогама у серији "Др Хаус" и филмовима "Трон" и "Каубоји и ванземаљци".

Судеикис је славу стекао појављивањем у хумористичком програму "Суботом увече уживо" и филмом "Упознајте Милерове".

Оливија је рођена 10. марта 1984. у Њујорку. Њен дјед Клод Кокбурн био је познати новинар, као и родитељи Ендрју и Лесли. Књижевница Евелин Вог је Оливијина рођака. Глумица има двојно држављанство САД и Ирске, а умјетничко име Вајлд позајмила је у средњој школи по узору на славног аутора Оскара Вајлда.

Каријеру је почела 2001. споредном улогом у тинејџерској серији "О.C.". Када се Оливија развела од Русполија, сина италијанског принца, одрекла се титуле, али је добила слободу да се потпуно посвети глуми. За Италијана се удала када је имала само деветнаест година. Није јој требало много времена да освоји Холивуд и постала је једна од најтраженијих и најзанимљивијих глумица, коју у посљедње вријеме редовно сврставају на листе најбоље обучених жена.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана