Топалко банкротирао

Kurir
Топалко банкротирао

Милан Топаловић Топалко осјетио је на својој кожи како изгледа имати па немати.

Наиме, пјевач је потпуно банкротирао откако се растао од своје супруге Весне, пише Курир.

Пјевач је, наиме, једно вријеме живио у хотелу, а када му је понестало пара, прешао је у изнајмљени стан који му је пријатељ платио унапријед неколико мјесеци, кажу извори блиски пјевачу.

"Откако се иселио из заједничког стана, Топалку је све кренуло наопако. Уштеђевину коју је имао потрошио је на на хотел, у којем је био скоро три недеље, па му је добар пријатељ помогао тако што му је унапред платио један стан у којем Милан сада живи. Он сад прихвата сваку тезгу, не бежи од посла, али не ради ни он као прије", рекао је добро обавјештен извор и додао да се по Топаловићу може видјети да му не цвјетају баш руже.

"Он је у последње време врло нервозан, уме да буде и непријатан, не уме да сакрије нерасположење. Нема пара, са женом не живи, са љубавницом се често свађа. Купио је пре неколико месеци аутомобил, али ће сада да га препише на друга, а он ће буквално да га користи када му је неопходан јер су кола на лизинг, а он не може да плаћа и то. Вредан је човек, верујем да ће се се извући из свега овога,  али сада га је баш са свих страна снашло", рекао је извор.

Топалко је био другопласирани у финалу Звезде Гранда и тада је добио аутомобил који вози његова жена, да би потом ушао у ријалити шоу Фарма гдје је побиједио и добио  100.000 евра.

Тада је са супругом и ћкерком прешао у Београд, изнајмио стан, купио аутомобил и уложио остатак пара у албум.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана