Топ, Синди или Маја Волк напуштају кућу

Агенције
Топ, Синди или Маја Волк напуштају кућу

Ни Бобан нема трему пред вечерашње избацивање, иако би, како каже и он могао да буде избачен.

Бобан нема трему, али вјерује да ће данас бити напето. Једино га хвата нервоза због других који шире и емитују своју нервозу.

Бобан вјерује да би вечерас, поред њега, Синди, Топ или Маја Волк могли да напусте кућу.

Синди, зато што би било праведно и коректно да, послије сукоба са Невеном, и она напусти кућу на Кошутњаку, а тог су мишљења и други укућани, каже Бобан.

Он је мишљења да иако су дивни људи, Топ и Маја Волк се не сналазе најбоље у ријалитију, често се повлаче, нису у интеракцији са другим укућанима, и како каже, постаје им све теже и теже. „Они су некако невидљиви", додаје Бобан.

О новом задатку у којем их кажњени Сораја, Славко, Маја Николић и близанци служе, Бобан каже да су неки једва дочекали да командују, мислећи прије свега на Мају Волк која је већ дала неколико инструкција шта треба да се уради, што га је зачудило.

Бобан је испричао да је било и симпатичних наредби попут Анетине, која ја наредила Жарку да сједи поред ње, како би га поштедила "мука". Такође, објаснио је да он лично не воли да командује другима, јер не воли никакву врсту устројства, и не жели да поремети на тај начин неке односе које је изградио.

"Бићу моћан онда када ту моћ будем могао да поткрепим знањем, вештином", изразио је Бобан свој став о задатку.

На питање "Великог брата" шта је обиљежило јучерашњи дан, Бобан је као из топа одговорио дебате са Мајом Николић.

Маја је јуче рекла нешто што Бобан није хтио да коментарише. Она је питала Сорају да ли би вољела да њено дете буде другачије сексуалне оријентације, на шта је Сораја дипломатски избјегла одговор. Николићева се надовезала и испричала Сораји детаљ из свог живота када се директо суочила са тим проблемом, онда када је син питао шта би урадила када би сазнала да је он хомосексуалне оријентације, на шта му је она рекла да би га и даље вољела. Маја је потом наставила да прича о томе да ли је то природно или не, форсирајући свој став.

"Ако људи имају потребу да причају о томе, значи да ја имам своје место у друштву", закључио је Бобан.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана