Томовића претресали као криминалца

Агенције
Томовића претресали као криминалца

Бојан Томовић се прије три дана вратио из Словачке, гдје га је полиција малтретирала сат времена, пишу српски медији! Наиме, популарни црногорски пјевач отишао је до словачке престонице, а кад је из Братиславе кренуо за Беч, промашио је скретање, па је умјесто у Аустрију кренуо ка Мађарској.

Пошто државе европске заједнице немају граничне прелазе, Бојан је тек послије неколико стотина метара вожње кроз Мађарску схватио да је на погрешном путу, па се вратио у Словачку, гдје га је зауставила полиција. Како су он, његова супруга Јелена и још два њихова пријатеља кренули комбијем у коме је била опрема за снимање спота, словачка интервентна јединица их је претресла, што је трајало читав сат!

- Заиста је било ужасно, као да смо криминалци - изјавио је Бојан и додао:

- Само што нас нису скинули! Морали смо да дижемо руке горе са раширеним ногама да би нас они скроз претресли. Срамота ме је било јер су људи из аутомобила који су пролазили бленули у нас.

Кад су утврдили да су Томовић и његова екипа скроз “чисти”, полицајци су почели да ваде опрему из комбија и да загледају сваки дио.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана