Типсаревићи се усељавају у зграду Томе Николића

Агенције
Типсаревићи се усељавају у зграду Томе Николића

Тенисер Јанко Типсаревић и његова супруга, дизајнерка Биљана, напуштају Бежанијску косу и селе се у елитни дио Новог Београда.

Како пишу српски медији, брачни пар је купио стан у згради у којој некретнину има и предсједник Србије Томислав Николић, Млађан Динкић, али и тенисерка Ана Ивановић, чији је дечко, њемачки фудбалер Бастијан Швајнштајгер, такође заинтересован да купи стан баш на тој локацији. Типсаревићи опремање новог животног простора приводе крају, а селидбу ће обавити до краја године.

- Биљана и Јанко одлучили су да пређу у већи простор због кћерке Емили, која ће 17. јануара напунити годину. Стан сређују намештајем из иностранства - каже извор близак Типсаревићима и додаје:

- Они не воле ноћни живот и највећи део времена проводе у свом стану у друштву најближих. Планирају да кћеркин први рођендан прославе баш у новом стану. Не журе да се преселе, јер хоће да нови простор уреде баш онако како су замишљали. С уживањем сређују дечју собу, у којој ће доминирати нежне боје - завршава овај извор.

Цијена квадрата у овој згради је око 2.000 евра, а стан Типсаревића има око 200 квадрата, што значи да су га платили око 400.000 евра.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана