Тигрицу отео момак из БиХ, хтио да је жени

Alo.rs
Тигрицу отео момак из БиХ, хтио да је жени

Београд - Естрадна плесачица и старлета Атина Марковић, алијас Тигрица Ферари, недавно је изазвала велику пажњу регионалних медија када је бх. репрезентативцу Едину Џеку понудила секс уколико Босна и Херцеговина побиједи на некој од утакмица на Свјетском првенству.

Од секса ипак неће бити ништа, али зато сада тврди да је протеклог викенда отета од стране групе младића, који су имали намјеру да је натјерају на удају за једног од њих.

"Наступала сам на једном приватном слављу и све је било супер. Када сам кренула кући испред су ме ухватила петорица њих, шчепали су ме за руке и ноге и везали повез на очи, а на уста залепили траку. Убацили су ме у аутомобил и кренули да сумануто возе. Полиција их је јурила 15 минута док их нису зауставили и похапсили. Још сам у шоку због свега што се десило. Један од њих је из Босне и Херцеговине. Рекли су полицији да су хтели да ме воде код њега кући како бих се удала за њега. Шта ја све нећу доживети, мајко мила", рекла је Атина за "Правду", а затим је додала да се психички осјећа веома лоше.

На друштвеној мрежи Фацебоок је истакла да поменути момци не знају шта их чека, преноси Ало.

"Не желим више у животу да изађем сама ни до киоска! Требаће ми годину дана да изађем из шока. Хвала вам душмани, успели сте то што сте желели да ме сломите. Али време ради своје и Бог све гледа, нисте ни свесни шта ће се вама догодити врло брзо", поручила је контроверзна плесачица.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана