Тереза Кесовија: Пјевам у Србији јер морам од нечег да живим

Aгенције
Тереза Кесовија: Пјевам у Србији јер морам од нечег да живим

"Ја имам право и да кажем и да учиним шта год хоћу... дуго ћу памтити оно што ми је учињено, али сам у стању да опростим..."

Хрватска пјевачица Тереза Кесовија изјавила је гостујући на Телевизију З1 да је разлог наступа у Србији финансијске природе, јер би је, када би живјела само од наступа у Хрватској, људи "врло брзо видјели на улици", преноси данашњи "Вечерњи лист".

"Дозволите ми, господо, да живим", поручила је пјевачица, преноси загребачки дневник.

Лист наводи како је Кесовија дуго одбијала да наступа у Србији због рата у којем је и сама изгубила дом, али је на крају ипак попустила те је почетком 2011. године пјевала у Београду.

Водитељка је пјевачици казала да је дио јавности у Хрватској доживљава недосљедном с обзиром на то да је својевремено тврдила да никад неће наступати у Србији и покушала да је упореди са Оливером Драгојевићем, који још одбија да наступи у Србији, на шта је Кесовија одговорила да јој је поређење "безвезе". 

"Опростите, поређење вам је безвезе. Који Оливер Драгојевић? Шта је Оливер доживио у рату? Шта је било ко од мојих колега доживио у рату? Ја сам изгубила свој дом и ја имам право и рећи и урадити шат год хоћу", казала је Кесовија, накој чега је услиједило обраћање јавности у којем је, поред осталог, рекла да је она без гријеха и да ће дуго памтити шта јој је учињено, али и да мора некако да заради.

"Ја имам право и да кажем и да учиним шта год хоћу. Апсолутно сам без гријеха, јер ја ћу памтити оно што ми је учињено, дуго ћу памтити, заборав ме неће сасвим сигурно сломити, али сам у стању да опростим", објаснила је Кесовија.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана