Теодора: Водила сам љубав на плажи!

Aгенције
Теодора: Водила сам љубав на плажи!

Теодора Стефановић, овогодишња побједница на избору "мис деколте", открила је да је веома емотивна и романтична, па зато воли и да је сексуални чин такав, пишу српски медији. Наиме, Теа је испричала да никада неће заборавити најромантичније мјесто на којем је водила љубав са својим првим момком.

- Важан ми је физички изглед и да мушкарац буде галантан - каже Стефановићева. Романтична сам веома, класично женско, додала је, и волим и када са момком водим љубав да ми буде романтично. Моје најлепше искуство било је са првим момком. Плажа, море, песак, со. Било је предивно! За мене је такво место идеално за све - каже мис, која не подржава дјевојке које прије 17. године ступе у сексуалне односе.

- Данашње девојке прерано ступају у сексуалне односе, нажалост, велики број припадника моје генерације то је обавио врло рано, што по мени није најпаметније. Не глумим ја сада неко лудило, али пре 17. године мислим да није време јер се ни саме девојке не развију како треба. Такође, не подржавам секс за једно вече, нисам авантуриста по том питању - прича Стефановићева, која каже да јој је битан физички изглед мушкарца и да воли спортисте јер су лијепо грађени.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана