Тању Савић изневјерили родитељи

Агенције
Тању Савић изневјерили родитељи

Тања Савић се вратила у Србију, избацила хит сингл "Хотел за изгубљене душе". Убрзо су јој се придружили синови Максим и Ђорђе, који су са њеним супругом Душком дошли неколико седмица послије ње, али се није видјела са својим родитељима, преносе агенције.

Тања не разговара са родитељима зато што су потрошили 20.000 евра, колико им је прије двије године оставила да заврше њену кућу у Малом Мокром Лугу.

- Због тога је у жестокој свађи са њима, а још није отишла да се види са родитељима у родно село Радинац и покаже им унуке, које до сада нису видели. Тања се, док је била у Аустралији, редовно распитивала како напредују радови и увек је добијала информације да све иде како је планирала -  открива извор, додајући да су Тању родитељи лагали.

Сасвим случајно је сазнала да радови нису много одмакли од онога што је она оставила 2011. године. Потрошили су до задње паре све што им је дала. Породица покушава да их помири и да Тања дође у Радинац, али она је и даље веома љута. Само јој сестра долази у посјету.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана