Тања жели Босиљчића у љубавној причи

Aгенције
Тања жели Босиљчића у љубавној причи

Послије два сингла која је објавила ове године Тања Савић одлучила је да публику пред новогодишње празнике обрадује још једном пјесмом. Нумеру "Тврђава од љубави" прије званичне премијере имали су прилику да преслишају новинари. Композиција коју потписују Андреј Јакшић и Марко Кон веома подсјећа на Тањин највећи хит "Златник".

Пјевачица ће ускоро снимити и спот, а трудиће се да се у њему појави Иван Босиљчић. Тања жели да јој баш познати глумац и муж њене колегинице Јелене Томашевић буде дечко у екранизацији, пишу српски медији.

- Жеља ми је да се у споту појави мој омиљени глумац Иван Босиљчић, али још нисам реализовала ту идеју - каже Тања, и напомиње да је "Тврђаву од љубави", иако говори о томе како други желе да раставе заљубљени пар, посветила мужу Душану.

- "Тврђава од љубави" је нека моја љубавна прича. Певам је свом супругу Душану, али и мојој публици. Тачније, свима онима који ће се у њој пронаћи. Не знам хоће ли надмашити успех "Златника", али верујем и надам се да ће, као и та песма, остати за сва времена - каже  Тања.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана