Тања због дугова распродаје имовину

Агенције
Тања због дугова распродаје имовину

Пјевачица Тања Савић ријешила је да некретнину у Великом Мокром Лугу прода за мање новац него што је у њу уложила, како би изашла из финансијских проблема.

Тања продаје кућу коју је прије четири године почела да гради у Великом Мокром Лугу. Када је купила плац на Звездари, писало се да ће у некретнину уложити чак 500.000 евра, али како сазнају српски медији, она тај новац сада не може да извуче, па ће је продати испод цијене.

Пјевачица је принуђена да прода кућу за мање новца него што је њена реална вриједност због финансијске кризе у којој се нашла. Откако се вратила из Аустралије, Савићева не ради оним интензитетом којим је очекивала, па је рјешење нашла у хитној продаји некретнине на Звездари.

- Тања је уз пристанак мужа Душана спустила цену како би што пре нашли купца. Новац јој је и више него потребан. Првенствено да би купила стан у којем ће живети са породицом, али и да има за свакодневне потребе - открива извор.

Иначе, Тања је и раније жељела да прода ову кућу, јер јој се није свидјело што је далеко од центра града. То није могла да уради јер је њен отац Станиша некретнину уписао на своје име и није дао дозволу за продају.

- Због те куће Тања није била у добрим односима са родитељима. Они неколико месеци нису причали. Ипак, помирила се са мајком и оцем и он јој је вратио кућу - завршава извор.

Пјевачица никада није хтјела да открије гдје се тачно у Великом Мокром Лугу налази њена кућа. Према ономе што је причала прије почетка градње, план је био да се направи кућа са три спрата од 500 квадрата и да свака соба има купатило. Жељела је да се у једном дијелу куће направи и унутрашњи базен, али је остало непознато да ли је све идеје реализовала.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана